Woonhuis aan het Naardermeer

Category:
Woonhuizen
Omschrijving

Energiezuinige kwaliteit

Het team van de Klimaatbeheerser mag aan het Naardermeer wederom gaan doen waar zij goed in zijn en hart voor hebben. In een woonhuis dat nieuw gebouwd gaat worden zal door middel van een hybride warmtepompsysteem met indirect gestookte boiler, 313 m2 vloerverwarming en 67m2 klimaatmatten in het plafond gezorgd worden voor een prettig binnenklimaat dat ook nog eens zeer milieuvriendelijk en energiezuinig is. Door middel van PV panelen wordt het energieverbruik van de woning nog verder teruggedrongen.

€3.600,- jaarlijkse besparing

De kosten van het gecombineerde verbruik van gas en elektra voor een vergelijkbare woning bedragen ongeveer €400,- per maand. De door de Klimaatbeheerser ontworpen klimaatsystemen zullen rond de €100,- gas per maand zijn. Jaarlijks brengt dit een besparing van ongeveer €3.600,- met zich mee.

Een winst van €12.574,55

De investering voor de door de Klimaatbeheerser aangeboden klimaatsystemen bedroeg €23.425,-. Gedeeld door de jaarlijkse besparing van €3.600,- blijkt dat de investering binnen 6,5 jaar terugverdiend zal zijn. Na 10 jaar heeft de installatie de gebruiker daarmee een winst van €12.574,55 opgeleverd.

Ook op een millieuvriendelijke manier geld besparen?

Informeer bij ons naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder!