Onze merken

Onze merken

Logo Daikin

Daikin in Nederland
Daikin is wereldwijd specialist als het gaat om het regelen van het binnenklimaat. Zowel in woningen, commerciële en industriële ruimtes, als in de toegepaste koudetechniek in de procesindustrie. In Nederland wordt Daikin vertegenwoordigd door Daikin Airconditioning Netherlands B.V., een dochteronderneming van Daikin Europe N.V.

Daikin motto

Daikin en het milieu
Door haar unieke positie als fabrikant van airconditioners, compressoren en koudemiddelen is Daikin sterk begaan met het milieu. Sinds een aantal jaren streeft Daikin naar de positie van marktleider op het gebied van producten met een beperkte impact op het milieu. Om dit te bereiken moet een breed assortiment producten op ecologisch verantwoorde wijze worden ontworpen en ontwikkeld. Bovendien moet een energiebeheersysteem worden ingevoerd om energie te besparen en afval te beperken.

Daikin motto 3

Daikin en kwaliteit
Met meer dan 80 jaar ervaring staat Daikin wereldwijd hoog aangeschreven. Innovatie en kwaliteit zijn altijd de vuistregels geweest van de Daikin-filosofie. Alle Daikin-producten voldoen dan ook aan de hoogste normen.

Daikin Europe
Inspelend op de snelgroeiende vraag in Europa naar hoogwaardige airconditioningsystemen, koos Daikin Industries Ltd. in 1972 het Belgische Oostende als vestigingsplaats voor haar Europese hoofdkantoor.