Klimaatbeheersing in de horeca: cafés

Met name in het cafébedrijf zijn ‘warmte’ en ‘verwarmen’ belangrijke uitdagingen. De Klimaatbeheerser heeft dé oplossing: het drie-in-één-systeem: koelen/verwarmen en voorzien van verse lucht met één systeem en één bediening

1. Warmte
Warmte en met name benauwdheid, speelt een grote rol bij het ervaren van een prettig verblijf. In drukbezochte gelegenheden waar relatief veel mensen op de vierkante meter staan, kan de temperatuur explosief stijgen. De Klimaatbeheerser kent deze problematiek en heeft reeds heel wat cafébedrijven met dit vraagstuk geholpen.

2. Verwarmen
Radiatoren zijn in veel cafébedrijven een noodzakelijk kwaad die veelal alleen gebruikt worden als er nog geen klandizie is. Daarnaast worden ze als een sta-in-de weg ervaren. De Klimaatbeheerser heeft dé oplossing voor uw café: het drie-in-één-systeem. Dat betekent koelen/verwarmen en voorzien van verse lucht met één systeem en één bediening.

Op deze wijze verwarmen brengt op jaarbasis een besparing van 30-40% ten opzichte van de stookkosten van een conventioneel gasgestookt verwarmingssysteem. Deze cijfers zijn door TNO onderzocht. Per situatie wordt een vergelijkende berekening gemaakt met betrekking tot de energiekosten op jaarbasis. Kiest u voor dit systeem? Naast de investeringsaftrek is er nog een subsidie mogelijk met betrekking tot de energiezuinigheid van het systeem.

Klimaatbeheersing in de horeca: restaurants

Luchtbehandeling in een restaurant is essentieel. Elke vierkante meter is van commercieel belang. De gast moet door het gehele restaurant ongehinderd kunnen genieten van hetgeen waarvoor hij komt, met daarbij een aangename temperatuur en een rookvrije plaats. Daarnaast is het van groot belang dat de juiste hoeveelheid lucht wordt ververst, zodat uw klanten geen last ondervinden van bijvoorbeeld rook en benauwdheid.

deKlimaatbeheerser biedt u aan: één systeem dat met een lage luchtsnelheid uw restaurant kan koelen, verwarmen en voorzien van verse lucht. Op deze wijze verwarmen brengt op jaarbasis een besparing van 30-40% ten opzichte van de stookkosten van een conventioneel gas gestookt verwarmingssysteem. Deze cijfers zijn door TNO onderzocht. Per situatie wordt een vergelijkende berekening gemaakt met betrekking tot de energiekosten op jaarbasis. Kiest u voor dit systeem? Naast de investeringsaftrek is er nog een subsidie mogelijk met betrekking tot de energiezuinigheid van het systeem.

Omdat elke situatie anders is, brengen wij graag eerst een gratis adviesbezoek.

Klimaatbeheersing in de horeca: hotels

Voor hotels bieden wij een gevarieerd programma. Hierbij speelt individuele instelling per kamer een belangrijke rol. Zo biedt ons systeem de mogelijkheid te kunnen koelen in kamer A en tegelijkertijd te kunnen verwarmen in kamer B. De apparatuur die wij u leveren biedt een gebalanceerde combinatie van koeling/verwarming/ontvochtiging/ventilatie. Dit betekent dat een apart conventioneel gas gestookt verwarmingssysteem overbodig is. Één systeem met één bediening is zowel voor u als uw klant overzichtelijk.

Op deze wijze verwarmen brengt op jaarbasis een besparing van 30-40% ten opzichte van de stookkosten van een conventioneel gas gestookt verwarmingssysteem. Deze cijfers zijn door TNO onderzocht. Per situatie wordt een vergelijkende berekening gemaakt met betrekking tot de energiekosten op jaarbasis. Kiest u voor dit systeem? Naast de investeringsaftrek is er nog een subsidie mogelijk met betrekking tot de energie zuinigheid van het systeem.