WTW: warmte terugwinnen

Warmte terugwinnen

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke manier om een prettig binnenklimaat te creëren? Dan komt u al snel terecht bij onze ventilatiemogelijkheden met warmteterugwinning. Deze manier past qua duurzaamheid en energiezuinigheid volledig in onze moderne tijd. Wanneer u onze klimaatbeheersingsystemen met warmteterugwinning gebruikt, betekent dat:

  • een succesvolle klimaatbeheersing,
  • met gezonde lucht in uw ruimte,
  • in haar meest energiezuinige vorm.

Wanneer u kiest voor warmteterugwinning via een systeem van De Klimaatbeheerser, beschikt u over een systeem voor nu en voor de toekomst. Het principe van warmteterugwinning is namelijk als volgt: het systeem voorziet nieuwe verse buitenlucht van warmte die het opneemt uit reeds gebruikte binnenlucht. Het systeem zuigt deze binnenlucht weg, maar via een warmtewisselaar verzamelt het de warmte van deze lucht en transporteert het naar de nieuwe verse buitenlucht.

Toepassingen voor de meest uiteenlopende locaties

De Klimaatbeheerser is in staat om voor elke locatie een passend klimaatbeheersingssysteem te ontwikkelen, natuurlijk ook voorzien van warmteterugwinning. Met een dergelijk systeem beschikt u over een optimale ventilatie, een gezonde luchtstructuur en een optimaal rendement. Als u wilt investeren in uw binnenklimaat op kantoor is één van onze milieuvriendelijke systemen een goede keuze.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden en toepassingen? Bijvoorbeeld over warmteterugwinning of andere duurzame opties zoals airco met warmtepomp? Neem dan contact op met De Klimaatbeheerser.