Airconditioning

Aircosystemen

De Klimaatbeheerser is uw partner voor alles met betrekking tot airco. Systemen leveren en installeren die zorgen voor een prettig binnenklimaat: dat is waar we goed in zijn. Zo kunt u bij ons, naast een traditioneel airconditioningsysteem, terecht voor onderhoud, moderne luchtgordijnen en splitsystemen. Daarnaast leveren wij andere vormen van klimaatbeheersing zoals warmteterugwinning.

 

Splitsystemen
Een splitsysteem is een vorm van airco, waarbij systemen de beschikking krijgen over een aansluiting van een binnenunit op een buitenunit. Deze twee delen zijn met elkaar verbonden middels koelleidingen. De condensafvoer (ontvochtigen) wordt vast aangelegd.

Alleen erkende monteurs mogen dit airconditioningsysteem installeren. Dit conventionele systeem is in vele situaties toepasbaar. Vast geïnstalleerde airconditioners produceren minder geluid dan verrijdbare airconditioners.

 

Luchtgordijnen
Een luchtgordijn is noodzakelijk om een comfortabel binnenklimaat te creëren en de energielasten laag te houden. Het integreren van een luchtgordijn in een ontwerp is dan ook geen sinecure.

Wij bieden luchtgordijnoplossingen aan die op uw wensen zijn afgesteld. Luchtgordijnen van De Klimaatbeheerser onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, minimaal energieverbruik en een laag geluidsniveau.

 

Onderhoud van uw airconditioningsysteem
Het schoonhouden van de apparatuur en het filter verlengt aanzienlijk de levensduur van uw airco. Systemen van De Klimaatbeheerser kunnen daarnaast afgesloten worden met een onderhoudscontract. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw airconditioningsysteem altijd in optimale conditie verkeert en de levensduur aanmerkelijk wordt verlengd.