Penthouse State 305

Datum

February 06, 2019

Category:
Woonhuizen, Zwembaden
Omschrijving

Penthouse State 305

De Klimaatbeheerser is in Amsterdam bezig een prachtig penthouse aardgasvrij te maken. Het huis heeft een woonoppervlakte van 814 m2, wat geheel verwarmd zal worden middels een Daikin Altherma warmtepomp. Het penthouse bevindt zich op de 23 verdieping, wat ‘s zomers voor flink wat opwarming kan zorgen. De Altherma warmtepomp kan daarom de vloer ook heerlijk afkoelen, waardoor het pand ook op warme dagen uiterst comfortabel is.

Daarnaast zal de Klimaatbeheerser een VRV airconditioning implementeren om dit Penthouse op de warme zomerdagen extra te kunnen verkoelen. Dit werkt via een warmteterugwin systeem waarbij alle ruimtes los van elkaar kunnen worden gekoeld of verwarmd.

Het zwembad, wat zich op het uitgestrekte dakterras bevindt en prachtig uitzicht geeft over de stad, zal worden verwarmd en gekoeld door een DKB warmtepomp. Deze DKB Full inverter warmtepomp heeft een zeer hoge C.O.P. waarde tot 16, en is uitgerust met een 5 inch Touch Screen scherm waarmee de temperatuur gemakkelijk te regelen valt. De wifi-module maakt het zelfs mogelijk de temperatuur te bedienen met een tablet.

Domotica
De gehele woning wordt bestuurd door middel van domotica. Het pand bevat 3 verwarmingsactoren en 7 thermostaten. Deze componenten zijn verbonden met de bus die zal gevoed worden door een 640 mA KNX power supply.

Ook het hele jaar door een aangename temperatuur in uw huis?

Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.