Blog

Wie goed doet, goed ontmoet

Subsidie voor duurzame investeringen

Investeren in de bescherming van het milieu: Het belang hiervan kennen wij allen. Toch is het voor veel mensen nog een grote stap om geld te investeren in het zuiniger maken van huizen of kantoren. Dit is niet zonder reden, want hoewel investeringen in zuinige klimaattechniek zichzelf vaak binnen een aantal jaar terugverdienen, is het soms nog steeds een flinke uitgave.

Ontvang subsidie op uw warmtepompDe overheid erkent het grote belang van investeren in de milieuvriendelijkheid van panden, en stelt dan ook gulle subsidies beschikbaar voor particulieren en bedrijven die investeren in het beschermen van onze planeet. Zo kunt u voor het plaatsen van een warmtepomp of zonnepanelen als particulier subsidies (ISDE) aanvragen die oplopen tot duizenden euro’s. Ook het installeren van dergelijke installaties voor zakelijke doeleinden wordt door middel van de Energie Investeringsaftrek flink ondersteund.

Als specialist op het gebied van klimaattechniek, weet de Klimaatbeheerser precies welke installaties subsidiabel zijn, en hoe aanspraak gemaakt kan worden op de beschikbare subsidies. Wij helpen dan ook graag bij het ontvangen van mogelijke subsidies voor het investeren in milieuvriendelijkheid. Want: wie goed doet, goed ontmoet!