Vacature Verkoopadviseur – Allround verkoop binnendienst

De Klimaatbeheerser is een dynamisch klimaattechnisch advies- en installatiebureau. Wij zijn gespecialiseerd in koeling, verwarming en luchtverversing door middel van een veelvoud aan klimaattechnische installaties. De Klimaatbeheerser heeft ruim 20 jaar ervaring in klimaatbeheersing. Onze vaste klantenkring bestaat uit de kantorenmarkt, architecten, horeca, kapsalons en luxe woonhuizen.


Verkoopadviseur gezocht!
Medewerker allround verkoop binnendienst (m/v)

Ben jij een commercieel talent met een passie voor organisatie? Heb jij ervaring met synthese software en wil je deze vaardigheid graag inzetten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou als Allround Verkoop Binnendienst Medewerker!

Als Allround Verkoop Binnendienst Medewerker ben jij de spil tussen onze klanten, het verkoopteam en de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van offerte aanvragen en het opstellen van heldere, aantrekkelijke offertes. Met jouw kennis van synthese software zorg je voor een feilloze samenstelling van informatie en prijsberekeningen. Daarnaast ondersteun je het verkoopteam met administratieve taken en bewaak je de voortgang van lopende projecten. Dankzij jouw organisatorische skills verloopt alles op rolletjes!


Kom jij ons team versterken?

Contactpersoon: Tim Overdijk/ Robert Jantjes – 020 419 2993

De Klimaatbeheerser is doorlopend op zoek naar nieuw talent! Ambieer jij een carrière in de duurzame klimaattechniek, en denk jij een waardevolle aanvulling te vormen voor ons team? Neem dan vooral contact met ons op!