Preloader image

Woningen Amsterdam

Category:
Woonhuizen
About

Woningen Amsterdam:
Zuinig, aangenaam, stylish

In Amsterdam heeft De Klimaatbeheerser zorg gedragen voor het realiseren van een duurzaam klimaatplan met als bestemming dit vijf verdiepingen tellende pand, bestemd voor woonruimte.

Door middel van het implementeren van onze Droogbouwvloer verzekert De Klimaatbeheerser de verschillende verdiepingen van de mogelijkheid tot zowel verwarmen als verkoelen, zonder dat hier radiatoren voor geplaatst hoeven te worden. Tevens biedt het model met contactgeluidontkoppeling de mogelijkheid om meerdere verdiepingen van vloerverwarming en een houten vloer te voorzien, zonder dat hierbij de onderburen geluidshinder ondervinden.

Door middel van de koppeling met een De Klimaatbeheerser warmtepomp en dankzij de implementatie van zonnepanelen genieten de woningen op de verschillende verdiepingen allemaal van een prettig, alsmede energiezuinig, binnenklimaat. Het verwarmen middels een warmtepomp halveert de maandelijkse stookkosten ten opzichte van een regulier systeem. Dit vormt een welkome besparing, in het speciaal voor panden die niet recentelijk gebouw zijn en daarom de neiging hebben hoge stookkosten te veroorzaken.

Het huidige pand bestaat uit een aantal appartementen. Voor elk van deze appartementen is een onafhankelijke lucht/water warmtepomp geïmplementeerd. Deze keuze voorziet elk appartement van de mogelijkheid om zowel de voorziening van warm tapwater, als de verwarming van het appartement, individueel te regelen. Tevens bieden de apart regelbare voorzieningen de mogelijkheid om de energiekosten individueel te regelen.

Ook kennis maken met energiezuinig wooncomfort?

Neem dan contact met ons op, wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

6