Vacature Loodgieter

De Klimaatbeheerser is een dynamisch klimaattechnisch advies- en installatiebureau. Wij zijn gespecialiseerd in koeling, verwarming en luchtverversing door middel van een veelvoud aan klimaattechnische installaties. De Klimaatbeheerser heeft ruim 20 jaar ervaring in klimaatbeheersing. Onze vaste klantenkring bestaat uit de kantorenmarkt, architecten, horeca, kapsalons en luxe woonhuizen.


Loodgieter gezocht!
Waterzijdig loodgieter (𝘮/𝘷)

Ben jij een gepassioneerde Waterzijdig Loodgieter die het leggen van stalen en koperen leidingen als een waar kunstwerk beschouwt? Krijg je een kick van het zien van perfect uitgelijnde leidingen en raak je enthousiast van een goed geordend leidingnetwerk? Dan ben jij de loodgieter die we zoeken!

Als Waterzijdig Loodgieter ben je de held die koude radiatoren te lijf gaat. Je zorgt ervoor dat water- en verwarmingssystemen als een zonnetje draaien. Of het nu gaat om het installeren van gloednieuwe systemen of het renoveren van oudere systemen, jij hebt de skills om alles weer soepel te laten stromen. Je werkt samen met een gezellig team van collega’s en draagt bij aan het creëren van comfortabele en warme omgevingen voor onze klanten.


Kom jij ons team versterken?

Contactpersoon: Tim Overdijk/ Robert Jantjes – 020 419 2993

De Klimaatbeheerser is doorlopend op zoek naar nieuw talent! Ambieer jij een carrière in de duurzame klimaattechniek, en denk jij een waardevolle aanvulling te vormen voor ons team? Neem dan vooral contact met ons op!