Vacature Werkvoorbereider

De Klimaatbeheerser is een dynamisch klimaattechnisch advies- en installatiebureau. Wij zijn gespecialiseerd in koeling, verwarming en luchtverversing door middel van een veelvoud aan klimaattechnische installaties. De Klimaatbeheerser heeft ruim 20 jaar ervaring in klimaatbeheersing. Onze vaste klantenkring bestaat uit de kantorenmarkt, architecten, horeca, kapsalons en luxe woonhuizen.


Werkvoorbereider gezocht!
Inkoop- en magazijnbeheer (m/v)

Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom hebben we jou nodig! Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van uit te voeren projecten. Samen met de projectleider bepaal jij de benodigde materialen en zorg je dat deze ingekocht worden en tijdig worden klaargezet. Terwijl je dit doet, houd je nauw contact met de planning en monteurs. Jij houdt het overzicht, zodat de voorraad altijd onder controle is en we kunnen zorgen voor continuïteit van de installatiewerkzaamheden.


Kom jij ons team versterken?

Contactpersoon: Tim Overdijk/ Robert Jantjes – 020 419 2993

De Klimaatbeheerser is doorlopend op zoek naar nieuw talent! Ambieer jij een carrière in de duurzame klimaattechniek, en denk jij een waardevolle aanvulling te vormen voor ons team? Neem dan vooral contact met ons op!