Vacature Verkoopadviseur

De Klimaatbeheerser is een dynamisch klimaattechnisch advies- en installatiebureau. Wij zijn gespecialiseerd in koeling, verwarming en luchtverversing door middel van een veelvoud aan klimaattechnische installaties. De Klimaatbeheerser heeft ruim 20 jaar ervaring in klimaatbeheersing. Onze vaste klantenkring bestaat uit de kantorenmarkt, architecten, horeca, kapsalons en luxe woonhuizen.


Verkoopadviseur gezocht!
Klimaatarchitect (m/v)

Wanneer jij met jouw enthousiasme over onze projecten begint te praten, zijn onze klanten meteen verkocht. Maar dat niet alleen, je begeleidt de klant van het advies tot aan het uitvoeringstraject terwijl je hierbij nauw contact met de werkvoorbereider, projectleider en planning houdt. Kortom; communicatie is key. Je bent technisch en commercieel onderlegd en kan vakkundig adviseren over onze toepassingsmogelijkheden.


Kom jij ons team versterken?

Contactpersoon: Tim Overdijk/ Robert Jantjes – 020 419 2993

De Klimaatbeheerser is doorlopend op zoek naar nieuw talent! Ambieer jij een carrière in de duurzame klimaattechniek, en denk jij een waardevolle aanvulling te vormen voor ons team? Neem dan vooral contact met ons op!