Vacature Monteur

De Klimaatbeheerser is een dynamisch klimaattechnisch advies- en installatiebureau. Wij zijn gespecialiseerd in koeling, verwarming en luchtverversing door middel van een veelvoud aan klimaattechnische installaties. De Klimaatbeheerser heeft ruim 20 jaar ervaring in klimaatbeheersing. Onze vaste klantenkring bestaat uit de kantorenmarkt, architecten, horeca, kapsalons en luxe woonhuizen.


Stekmonteur gezocht!
Monteur klimaattechniek (m/v)

Jij vindt het belangrijk om bij te dragen aan een duurzamere wereld en daarom zet jij jouw expertise graag in voor de Klimaatbeheerser. Je installeert klimaatsystemen op onze projecten en monteert samen met collega´s de airco- en warmtepompinstallaties. Terwijl je dit doet, houd je de benodigde kwaliteit en veiligheid in acht. Je doet dit uiteraard niet allemaal alleen. Samen met de werkvoorbereider, planning en projectleider zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt en onze opdrachtgevers tevreden zijn!


Kom jij ons team versterken?

Contactpersoon: Tim Overdijk/ Robert Jantjes – 020 419 2993

De Klimaatbeheerser is doorlopend op zoek naar nieuw talent! Ambieer jij een carrière in de duurzame klimaattechniek, en denk jij een waardevolle aanvulling te vormen voor ons team? Neem dan vooral contact met ons op!