Blog

Talentvolle planningsduizendpoot gezocht

Talentvolle planningsduizendpoot gezocht

De Klimaatbeheerser is hard op zoek naar haar nieuwe spin in het web op het gebied van planning en inkoop voor projecten, alsmede het bieden van service ondersteuning aan onze klanten.

Als Planning & Service ben jij verantwoordelijk voor het inkopen van de juiste materialen en het plannen van de werkzaamheden horend bij onze klimaat-technische projecten. Tevens fungeer jij als eerste aanspreekpunt voor klanten die ondersteuning behoeven bij een storing of mankement.

Jij, als organisatorische duizendpoot, schakelt effectief tussen de verschillende takken binnen ons bedrijf om zo het optimaal verloop van projecten te garanderen. Tevens schiet jij klanten te hulp door hen op een correcte manier door te verwijzen in het geval van storingen of service-gerelateerde vraagstukken. Jij haalt energie uit het optimaal ondersteunen van een klant, of het succesvol teneinde brengen van een project.

Daarnaast draag jij zorg voor de onderhoudscontracten die wij aan onze klanten bieden. Van het afsluiten van de contracten tot het plannen van het jaarlijks onderhoud, jij zorgt ervoor dat onze klanten op het  gebied van service niets tekort komen.

Wij bieden:

– Uitstekende secundaire voorwaarden
– Fijne werkplek in een gezellig, dynamisch team
– Marktconform salaris

Wij zoeken iemand…:
– Met uitstekende communicatieve vaardigheden
– Met talent voor multitasking om de verschillende divisies draaiend te houden
– Met een grote drive om klanten optimaal van dienst te zijn
– Die in het bezit is van een zogenaamde helicopter view. Jou ontgaat niets.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan willen wij jou graag leren kennen. Neem contact met ons op via info@deklimaatbeheerser.nl of 020 419 2993.

Benieuwd naar ons? Neem dan eens een kijkje op www.deklimaatbeheerser.nl en www.dedroogbouwvloer.nl

Geen reactie

Plaats een reactie