Woonhuis aan de Amstel

Category:
Woonhuizen
Omschrijving

Woonhuis aan de Amstel

 

Aan de Amstel werken wij aan een aantrekkelijke nieuwbouwwoning dat geheel is ontworpen door interieurontwerper Piet Boon. Wij installeren in het huis een Daikin Altherma warmtepomp systeem dat wordt aangesloten op de houthaard. Daarnaast plaatsen wij vloerverwarming die de woning aangenaam zal verwarmen.

Om de slaapkamers en serverruimte te koelen in de zomermaanden wordt er een Daikin Mini-VRV-warmtepomp airconditioning in het plafond geïnstalleerd.

 

Klimaatmatten

Daarnaast wordt er in de kap van het plafond op de 1e verdieping ruim 99m2 aan klimaatmatten geplaatst. Deze milieuvriendelijke klimaatmatten kunnen het dakvlak zowel verwarmen als koelen zodat de temperatuur in het huis gedurende het hele jaar behaaglijk zal zijn. Door middel van onze balans ventilatie met warmteterugwinning zal de lucht in het pand ieder uur ververst worden, de bypass die in dit systeem is toegepast zorgt ervoor dat dit op momenten zelfs kosteloos kan gebeuren.

Op het dak plaatsen wij zonnepanelen. Dankzij onze installaties zullen de geschatte energiekosten voor het verwarmen van dit huis slechts €45,- per maand bedragen, dit levert een jaarlijkse besparing op van € 4.860,-. De gehele investering is al in 7.9 jaar terugverdiend en na 15 jaar levert dit een besparing op van maar liefst € 34.506,-.

Wilt u ook uw nieuwe woning verwarmen met uw eigen opgewekte energie?

Laat het ons gerust weten, we denken graag met u mee.